Fleggaard – for fræk til at blive husket?

Kulminationen af Fleggaards re-branding har kastet en stor debat af sig. I et tv-spot forklarer Mister Fleggaard, at de har produceret en reklame, der er ”lige over grænsen” til tv. Han opfordrer derfor til at gå ind på fleggaard.dk og se filmen. Med nysgerrighed som drive har en lang række brugere valgt at besøge hjemmesiden for at se filmen. For mange har begejstringen været stor og videoen har bevæget sig hurtigt rundt i cyberspace. Ifølge Markedsføring 27.01.09 er videoen på verdensplan blevet set over 10 mio. gange.

Med et glimt i øjet spiller Fleggaard på fordomme om mænd, sønderjyder, grænsehandlende og reklametricks, der sælger (læs: sex).

Der er dog ikke udbredt enighed om videoens succes: Niels Sterndorff, Fleggaards adm. direktør, siger at ”hvis det ikke skaber røre, er det ikke godt nok” (Markedsføring nr. 2, 27.01.09). Frederik Preisler, direktør for Propaganda, mener at man kun husker brysterne og glemmer budskabet. Den særdeles anerkendte media-blogger Michael Arrington beskriver reklamen som ”Quite simply the best commercial ever made” og i diverse diskussionsfora hersker der stor uenighed.

Tja… Måske husker man kun brysterne og humoren, men det er vel nok til at anbefale Fleggaards video til sine venner, som dermed også bliver eksponeret for brandet og besøger deres hjemmeside? Døm selv:

http://www.fleggaard.dk/movie.aspx

Advertisements
Tagged , , , , , , , ,

One thought on “Fleggaard – for fræk til at blive husket?

  1. Ole Kastberg says:

    Den her har stadig en kant, men uden at være for meget, efter min mening: http://www.youtube.com/watch?v=Hz4lix7hiLo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: