Velkommen til Camilla og Henriette

August er altid en fantastisk måned i Carat Deep Blue. Kollegaerne og vores kunder kommer tilbage fra ferie med gode historier, inspiration og ny energi i baggagen.

Men det bedste ved august er altid, at det er her vores nye hold Insiders starter. Deep Blue Inside er vores halvårlige praktikprogram, hvor vi inviterer en række unge, talentfulde og inspirerende mennesker fra vidt forskellige fag, uddannelser og landsdele indenfor i 5 måneder.

I går startede vores to københavnske Insiders Camilla og Henriette og allerede nu er de i fuld gang med at blive en del af den dynamiske hverdag her i det dybe blå. De har fået lov at introducere sig selv, og vi vil nøjes med stolt at præsentere dem:

Camilla Wilfert

”Talbryder” bliver mit nye mellemnavn, så nu kommer min meget kreative tankegang på prøve. En stor passion for sport og konkurrence, specielt badminton, og en usandsynlig dårlig taber gør, at jeg her går meget op i tal og statistikker.

Kommer oprindeligt fra Hørsholm, men er nu københavner med stort K, og flytter bestemt ikke ud foreløbig. Elsker udfordringer og nye oplevelser, så rundrejser i Sydamerika og Afrika kan nu tjekkes af. Næste tur på tapetet bliver forhåbentlig en wild adventure roadtrip til Århus med Carat Deep Blue.

På CV’et uddannet markedsføringsøkonom, bachelor i International Management fra Cambridge og læser nu min kandidat i Management of Creative Business på CBS, så en lidt snørklet vej frem.


henriette stisen

Henriette Stisen

Er humanist helt ind til knoglemarven, hvilket betyder en stor forståelse for folk og knap så stor en forståelse for tal og parallelparkering. Musikken fylder en stor del – dog ikke som mind blowing udøver, men derimod som trofast festival- , koncert- og TPgænger.

Opvoksede et stenkast og tre væltede køer fra Lars Tyndskids marker på Als, så har altid været dybt fascineret af storbyens høje bygninger, skinnende facader og mange muligheder. En fascination, der også har været drivkraften i de mange udlandsrejser- og ophold –  og knap så meget drivkraften bag beslutningen om at bosætte sig på Amager.

Jeg har en BA i engelsk historie, litteratur og sprog på KU og er nu i gang med en kandidat i Sprogpsykologi på KU.

One thought on “Velkommen til Camilla og Henriette

  1. […] ThorlakFink on August 13, 2010 · Leave a Comment  I relation til vores tidligere post om nye Insiders, så skal vi da også have præsenteret vores nyeste talenter i Århus. Ane og Karina skal være en […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: