Social Media out of the box

I sidste uge afholdte vi en workshop for MBO*. Fokusset var dels brugen af sociale medier i promoveringen af diverse kunstnere og udgivelser, og dels hvordan de sociale medier kan bruges til at involvere fans og tilbyde oplevelser, indsigt og indlevelse, for derigennem at skabe en stærkere forbindelse mellem kunstnere og fans. 

Dagen var delt i tre overordnede sektioner. Først en introduktion til sociale medier fra Carat Digital for at skabe et fælles forståelsesgrundlag, der kunne arbejdes videre med. Dernæst et eksternt oplæg fra Mindjumpers, som gav et indblik i adskillige eksisterende cases – enten direkte relateret til eller relevante for musikbranchen. I tredje sektion introducerede Carat Deep Blue og Carat Digital vores arbejde med to højaktuelle cases fra musikbranchen. Der blev uddelt inspiration og forslag til hvordan pladeselskaberne kan bruge sociale medier til at aktivere deres forskellige fanskarer.

En rigtig spændende dag med masser af interessante diskussioner og god videndeling mellem de fremmødte selskaber.

*MBO Group A/S består af en række helt eller delejede selskaber, der opererer indenfor forskellige områder af den nordiske musik- og entertainment branche: Copenhagen Records, A:larm Music, CMC, RecArt Music, My Way Music, Roxy Recordings (SE), MBM (NO) samt forlaget Good Songs Publishing.

PS. Hvis du har en spændende eller anderledes case eller nye indsigter omkring praktiseringen af sociale medier, som du gerne vil dele, så kontakt Thorlak Fink på thorlak.fink@carat.com.

Ligeledes er du også velkommen til at kontakte Carat Deep Blue, hvis du vil høre mere om, hvordan jeres firma bedst muligt kan udnytte de sociale medier.

Advertisements
Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: