Nordisk ICP Summit

For at bevare pladsen som et af de førende mediebureauer i Danmark samlede Carat fire af deres Integrated Communication Planning eksperter i januar for at opdatere og diskutere fremtiden for Carats kommunikationsplanlægningsværktøj, også kaldt ICP (Integrated Communication Planning). Der var repræsentanter fra alle Carats afdelinger i Norden: Diana Kverne fra Norge, Antti Kaihlanen fra Finland, Theresia Philip fra Sverige og Pernille Fruensgaard Øe fra Danmark.

ICP er et redskab, som Carat benytter til strukturering af integrerede kommunikationsløsninger. Da markedet er i konstant forandring, og kravene ændrer sig, er det selvfølgelig også nødvendigt, at Carat følger med for at opretholde den høje standard, der ligger til bunds for ICP. ICP værktøjet har den styrke, at den tilgodeser alle de processer, der er nødvendige at gennemgå for at kunne levere optimal og gennemarbejdet kommunikationsrådgivning.

Et vigtigt parameter for ICP og for en vellykket kommunikationsplanlægning er at have eller udvikle klare målsætninger. Hvad er egentlig problemet, og hvor er det, udfordringerne ligger? Klare målsætninger giver bedre planlægning. Herudover var fokus på mødet, at ICPs forskellige trin fortsat kan levere retningslinjer, der gør, at ingen trin i processen bliver nedprioriteret. Alt fra de indledende problemstillinger, målgruppeforståelse til den mere resultatorienterede del med udvikling af koncept og succesmåling er vigtige. Ved at benytte ICP som strategisk værktøj sikres en solid og omfattende fremgangmåde, og ligeledes sikrer man sig, at alle parametre i kommunikationsplanlægningen bliver fulgt til dørs. Denne strategiske fremgangsmåde er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er plads til at prioritere i de enkelte cases og gøre plads til kundens udfordringer og forskelligheder.

Formålet med det nordiske samarbejde er, udover at forstærke båndet mellem de nordiske lande, at udvide hvert enkelt lands ressourcer gennem sparring og dermed i fællesskab skabe den bedste ICP platform. Således kan Carats kommunikationsrådgivning blive endnu mere effektiv.

Carat bliver dermed klædt på til 2011 og kan fortsat levere kommunikationsløsninger af høj kvalitet.

Advertisements
Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: