Kreativitet i fokus

Innovation og kreativitet er noget vi sætter højt, og vi elsker at lade os inspirere af kreative ideer og koncepter rundt om i verden. Da reklamebranchen konstant er i forandring, og brands kæmper for at skille sig ud, er kreativitet en nødvendig ressource. Et tøjmærke i New Zealand har fundet en ny måde at brande sig selv på.

Tøjmærket hedder Superette og det nye tiltag har til formål at skabe opmærksomhed omkring en ny kollektion. I samarbejde med reklamebureauet DDB-group har Superette udstyret bænke rundt omkring i byen Auckland med plader, der har til formål at sætte et aftryk på lårene af de mennesker, som sidder på bænken.

Pladerne er placeret strategisk i områder omkring tøjbutikker, shoppingcentre og diverse parker med teksten ”Short shorts on sale – Superette”. Denne form for branding muliggør, at brandingen ikke kun er knyttet til enkelte steder, men i og med man bliver ”brandet”, så er man selv med til at videregive budskabet, når man bevæger sig rundt i byrummet. I hvert fald så længe aftrykket varer.

Ideen er ny og leder lidt tankerne hen på brandingens oprindelse, da branding opstod, for at bønderne kunne markere hvilke køer, der tilhørte hvem. Superette brander deres målgruppe – nemlig dem, der går med korte shorts.

Effektiviteten kan der dog sættes spørgsmålstegn ved, da udførelsen måske ikke er så let. Det kræver at vedkommende sidder længe nok på bænken til, at der sættes et aftryk, og derudover skal vedkommende have korte shorts på.  Men tumbs up til ideen – den er kreativ og opmærksomheden omkring denne form for markedsføring alene kan måske være nok til skabe salg?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: