Aegis Medias nye netværks-lounge

Der sker altid noget på 5. sal på Pilestrædet 58, og denne gang var det vores moderselskab Aegis Media, der stod for arrangementet.

Lars Bo Jeppesen stod i spidsen, da Aegis Media søsatte deres nyeste tiltag ”Aegis Media Netværks-Lounge”. Aegis Media bød på vin og tapas, og en intern DJ sørgede for, at der var en hyggelig stemning hele aftenen. Som en del af arrangementet havde Aegis Media inviteret Rasmus Tantholdt til at fortælle om sit liv som krigsrapporter – et inspirerende og meget akutelt indslag, som gav stof til eftertanke.

De inviterede var kunder og medier, de er vores eksistensgrundlag, og derfor sættes der høj pris på dem. Med dette nye tiltag håber Aegis Media på at skabe stærkere bånd til kunder og medier, og bidrage yderligere til den nære kontakt, vi i forvejen har. Da kodeordene var afslappethed og samvær, var der stor opbakning til arrangementet, og også internt i koncernen var der stort fremmøde fra alle afdelinger.

Det var som sagt første gang at Aegis Media bød indenfor til netværks-lounge, og vi håber på at arrangementet kan vokse og blive en tradition. De næste to netværks-lounges er allerede igang med at blive planlagt, og med den positive respons arrangementet har fået, viser det, at der allerede nu er dannet et godt grundlag, som Aegis Media kan arbejde ud fra, og gøre arrangementet endnu bedre.

Vi i Deep Blue glæder os allerede til næste lounge og de spændende indslag, hvor vi kan være sammen på tværs af virksomheder i branchen og udenfor de mere formelle rammer, som hverdagen byder.

Advertisements
Tagged

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: