-1 = +2

På billedet: tv. Tanie Elise Folting, th. Marie Askjær Mikkelsen 

Nysgerrighed, gå-på-mod og udvikling er blot få af de tillægsord, der beskriver Deep Blue som bureau og teamet bag. Dette gælder ikke mindst Marie, som i 8 år har været en vigtig brik i Carat-puslespillet. I foråret hev disse karakteristika dog så meget i Marie, at hun måtte søge nye udfordringer, da der bød sig en stilling som seniorkonsulent på et analyseinstitut.

Det var med vemod, da vi midt i marts måtte sige farvel til Marie, som har gjort en fantastisk indsats og har været en enestående kollega. Marie vil blive meget savnet. Vi prioriterer personlig udvikling og individuelle ønsker højt, hvorfor vi naturligvis også respekterer et sådan ønske om nye udfordringer og videreudvikling. Om sin tid i Carat siger Marie: ”Jeg har haft nogle rigtig gode år, og det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer alle (i Carat Deep Blue teamet red.). Det har været både spændende, udfordrende, lærerigt og samtidig rigtig hyggeligt og sjovt at være her”.

Vi ønsker Marie alt held og lykke fremover!

Maries farvel betyder, at der er blevet plads til et nyt ansigt på Maries eftertragtede plads, og efter gennemlæsning af mange ansøgninger er den helt rette afløser nu fundet – og mere til! Hvem der fremover vil blive en del af Deep Blue teamet og jonglere med de kvantitative data, vil vi ikke løfte sløret for endnu, men vi kan dog røbe, at der er tale om stærke kompetencer med solid erfaring, som vi glæder os til at teamet bliver beriget med i starten af maj.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: