Introducing Martin Kofoed Hansen

Vi er så heldige at kunne byde velkommen til endnu en kollega, nemlig Martin Kofoed Hansen. Martin skal primært fungere som Deep Blues nye CCS ressource og skal hjælpe med at sikre, at CCS’s store potentiale bliver udnyttet optimalt.

Martin er 35 år og har senest været hos Dansk Reklame Film, hvor han bl.a. stod for effektdokumentation, ”lagerstyring”, samt gennemførsel af kvantitative ad hoc projekter. Martin har tidligere haft en tilsvarende stilling hos Nordisk Film og har derfor stor erfaring med kvantitative analyser.

Martin bor i Taastrup med sin kone og tre små børn. Når han ikke arbejder, og når de tre små ikke tager alt hans fritid, er Martin en passioneret filmfreak, der elsker at flyde hen i filmens magiske univers – især Tarantino, Fincher og Scorsese er blandt favoritterne. Martin er desuden en habil janitshar (slagtøjsspiller) og er generelt glad for musik.

Vi er ikke i tvivl om, at Martin bliver en uundværlig medarbejder i Deep Blue, og vi byder ham hjertelig velkommen til teamet.

Advertisements
Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: