QR koder bruges til at handle dagligvarer i Metroen

Populariteten af ​​QR-koder er unægtelig stigende. Nylige undersøgelser viser, at brugen af ​​QR-koder er steget med 1200 % og mulighederne med QR koder synes at være uendelige.

Følgende case er en kombination af Ooudoor marketing og mobil handel. Den prisvindende kampagne blev kørt i Korea og gjorde det muligt for befolkningen at handle på vej til og fra arbejde vha. QR koder.

I Sydkorea bruger befolkningen, ligesom mange andre steder, en masse tid på at pendle og har ikke så meget tid (eller vilje) til de daglige indkøb. Tesco skabte derfor en virtuel butik i metroen, hvor pendlere kan handle deres dagligvarer på en virtuel shoppingvæg. Forbrugerne skifter dermed deres ventetid ud med en shopping-oplevelse.

De pendlende skal bare scanne væggens QR koder med deres smartphones, og så bliver produkterne tilføjet til deres virtuelle indkøbskurv og varerne bliver leveret til deres hjem. På denne måde giver Tesco deres pendlere en sand service, der er giver ”value for time”.

Resultatet af initiativet er imponerende – også i salgstallene: Online-salg mellem november 2010 og januar 2011 steget med 130 procent, antallet af registrerede medlemmer steget med 76 procent og kampagnen har netop vundet Grand Prix i Medier, og Gold Lions for henholdsvis Direct og Outdoor.

 

 

Advertisements
Tagged , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: