Wakie-wakie

Det er svært at forestille sig noget  mere romantisk end at vågne til sin helt egen solopgang morgen efter morgen, og med Phillips’ nye Wake-up-light bliver det endeligt muligt. Ydermere skulle det være en sund og mere behagelig måde at starte dagen på, der endda sikrer, at du altid får det rigtige ben ud af sengen. Kampagnen for Wake-up-light kører hen over efteråret 2011 og spiller på en vifte af medieplatforme fra dokumentarfilmen til Facebook til apps.

Lampen blev sidste år testet det sted på jord, hvor de måtte have allermest brug for at se solopgangen, nemlig i den norske by Longyearbyen, hvor solen kun skinner i små tre måneder om året. Effekterne af denne lys-vækning blev foreviget i en kort-film af den amerikanske dokumentar-instruktør Doug Pray. Herefter igangsatte Phillips kampagnen: ”make-me-a-morning-person”, hvor de opfordrede forbrugerne til at nominere sig selv, kollegaen eller kæresten som den mest morgensure og den største syvsover.

Kampagnen fortsætter i skrivende stund  med en Iphone wake-up app, der skal afgøre, hvorvidt et B-menneske nu er blevet A-menneske efter at være blevet vækket af Phillips solopgange. App’en er den første forbruger-app med tests taget direkte fra et søvnlaboratorium og hjem i forbrugerens eget soveværelse.

Hvis du ikke kender dit morgenhumør, kan det testes her: http://apps.facebook.com/wakeupchallenge

–    Godmorgen mandag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: