People


Carat Deep Blue København

Malene Birkebæk

Direktør

malene.birkebaek@carat.com // (+45) 77 40 06 13 / (+45) 27 27 06 13

Malene er uddannet Cand. Merc. i økonomisk markedsføring, og har været i Aegis Media siden 2000. Malene kommer fra en stilling som Strategisk Direktør i Carat og har mange års erfaring med rådgivning inden for mediestrategi og branding. Derudover kan hun ikke lade være med at have en holdning til den markedsføring, der omgiver os alle, så hos hende kan du altid hente en ærlig mening.

Per Christiansen

Communications Planning Director

per.christiansen@carat.com // (+45) 77 400 616 / (+45)  24 64 57 40

Carat Deep Blue har budt velkommen til Per Christiansen som Communications Planning Director. Per er en erfaren herre i branchen og kommer fra en lignende stilling hos Mediacom. Per er 35 år, og hos Carat Deep Blue bliver han ansvarlig for at udvikle kommunikationsstrategiske løsninger for bureauets kunder.

Dan P. S. Hansen

Strategic Planner

dan.hansen@carat.com // (+45) 26 77 46 50 / (+45) 77 40 06 50 

Dan kommer fra en stilling som projektleder i DR, hvor han har haft ét ben på kommandobroen og et andet i maskinrummet – hvilket vil sige henholdsvis DRs strategienhed og Ramasjang-redaktionen. Han er Cand. Mag. i Medievidenskab, men er lidt af en faglig schweizerkniv, da studiet også har bragt ham forbi Journalisthøjskolen, Aarhus School of Business og University of Technology i Sydney.

Malou Deleuran

Research Director

malou.deleuran@carat.com // (+45) 77 40 07 07 / (+45) 27 52 60 57

Malou er uddannet Cand. Merc. Mat. på CBS og har været i Aegis Media siden 2005. Malou har især kompetencer indenfor håndtering og koordinering af analyseprojekter af alle typer og størrelser, med fokus på aktiv anvendelse af analyseresultaterne og Insights som input til fremtidig strategi.

Ole Werner Jensen

Production Manager

ole.jensen@carat.com // (+45) 77 400 702 / (+45) 20 955 639

Ole er uddannet Cand. Merc. Mat., og har været i Aegis Media siden 2000. Han kommer fra en stilling som Senior Marketing Researcher i Insight Research. Ole har over 10 års erfaring med alle aspekter inden for kvantitativ markedsanalyse.

 

Tania 2012  Tania Elise Wraae Folting

  Senior Marketing Researcher

tania.folting@carat.com // (+45) 27 79 15 16

 

Tania er uddannet cand.merc. i Økonomisk Markedsføring (CBS), og har været ansat hos Aegis Media siden 2007. Tania har en kvantitativ analytisk profil – og har erfaring med projekter indenfor områderne: Marked – forbruger / branding – image / reklame.

 

Martin Skovengaard

Marketing Researcher

martin.skovengaard@carat.com // (+45) 77 400 705

Martin er uddannet cand.merc. i Økonomisk Markedsføring (CBS) og har arbejdet med kvantitative analyser i Aegis Media siden 2008. Martin har tidligere arbejdet med kunde- og medarbejderanalyser hos Enalyzer.

Johan Auning

Marketing Researcher

johan.auning@carat.com // (+45) 77 400 708

Johan kommer fra The Nielsen Company og er ansat i Carat Deep Blue i 2010. Han er uddannet cand.merc. i Økonomisk Markedsføring fra CBS og arbejder med kvantitative analyser.


Mette Vernegren

Senior Marketing Researcher

mette.vernegren@carat.com // (+45) 77 400 701

Mette er uddannet cand.merc.mat på CBS og arbejder i dag med alle former for kvantitative analyser. Hun kommer fra en stilling som Research Director hos Tranberg og har tidligere været hos MEC og IUM.


Martin Kofoed Hansen

Marketing Researcher

martin.hansen@carat.com // (+45) 77 400 706

Martin er uddannet Markedsføringsøkonom, med speciale i filmbranchen. Han har solide kompetencer og erfaring indenfor både kvalitative og kvantitative analyser (med hovedvægt på det kvantitative). Martin kommer fra en stilling som analysekonsulent hos Dansk Reklame Film, og tidligere tilsvarende hos Nordisk Film. Martin har været ansat hos Aegis Media siden maj 2011.

Luise Juul Nielsen

Marketing Researcher

luise.nielsen@carat.com // (+45) 77 400 684

Luise er uddannet cand.merc. i Økonomisk Markedsføring ved CBS og arbejder i dag med kvantitative analyser. Luise kommer fra en tidligere stilling som konsulent hos Tranberg Marketing. Hun har været ansat i Carat Deep Blue siden november 2011.

Helene Thorsen

Communications Assistant

helene.thorsen@carat.com

Helene læser medieformidlet kommunikation på Aalborg Universitet som overbygning på sin BA i Humanistisk Informatik, Kommunikation. Al den teori omsætter hun til praksis 10 timer om ugen, hvor hun hjælper med at få sat skik på branding og kommunikation i huset.

    

Carat Deep Blue Århus

 

Maria Gonzalez

Strategic Planner/Strategisk Planner

maria.gonzalez@carat.com // (+45) 27 64 54 91

Maria er uddannet Cand. Mag i medievidenskab, og kommer fra en stilling som Senior Qualitative Researcher hos Insight Research. Maria har før arbejdet med strategiprocesser hos Kragelund kommunikation og tidligere med innovationsprojekter ved designit.

 

  

 Ditte Dickenson

Strategic Planner/Strategisk Planner

ditte.dickenson@carat.com // (+45) 87 30 93 98

Ditte er et af de århusianske ben i Deep Blue og beskæftiger sig med strategi og kvalitativ analyse. Ditte startede som Insider i Deep Blue i 2007 og har, inden hun vendte tilbage til rollen som planner i Deep Blue, været omkring reklamebranchen, hvor hun arbejdede med digital kommunikationsstrategi hos det digitale reklamebureau Heyday. Ditte er den kreative type, der altid kan se en ny og spændende vinkel på de udfordringer, hun beskræftiger sig med.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: